Ringdoosje

Bij een prachtig sieraad hoort uiteraard ook een soortgelijke verpakking. Daarom worden alle sieraden van The Vintage Company standaard geleverd in een sieradendoos in haar eigen, unieke huisstijl. De ideale oplossing om een vintage juweel veilig in op te bergen wanneer ze even niet wordt gedragen, maar daarnaast een absolute eyecatcher die ook zeker gezien mag worden.

Eigen Design

De zoektocht naar juwelen bracht ons naar interessante plekken, waar vintage schatten opgeborgen liggen in de meest bijzondere doosjes. Soms zelfs indrukwekkender dan hetgeen wat ze opbergen. Deze hebben ons geïnspireerd tijdens de samenstelling van ons eigen unieke The Vintage Company design.

Bestel hier je Ringdoosje.

Materialen

Haar buitenkant heeft een satijnen look in een schitterende kleur en een goudkleurige druksluiting aan de bovenkant. Wanneer deze wordt geopend valt het doosje open, wat er voor zorgt dat de ring op bijzondere wijze tentoon wordt gesteld. Haar lichtkleurige ondergrond zorgt er voor dat de ring een sierlijk schouwspel vormt van goud en edelstenen die er prachtig uit springt.

Vintage in Beeld