Betaling & Verzending

Betalingsmogelijkheden

The Vintage Company biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

  • iDeal
  • Achteraf betalen via Klarna
  • Creditcard (Mastercard, Visa & American Express)
  • PayPal
  • Bancontact

Betalingsveiligheid

The Vintage Company heeft geen toegang tot eventuele bankgegevens. Alles wordt automatisch overgedragen naar de betaalmeester via een versleuteld en beveiligd systeem. Ook in het geval van restitutie zijn de gegevens niet volledig zichtbaar. 

Levering

The Vintage Company levert overal ter wereld! Binnen Nederland & België verzenden wij gratis en maken wij standaard gebruik van de service van PostNL. Mocht er de voorkeur worden gegeven aan een andere verzender, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestellingen waarbij er gekozen is voor een van de verstelmogelijkheden, en dus anders is dan de originele maat, gaan eerst nog naar onze goudsmid. Het verstellen van een ring duurt gemiddeld 5 werkdagen. 

Wij kunnen niet garanderen dat wanneer een bestelling The Vintage Company verlaat deze ook de volgende werkdag geleverd wordt. Wij zijn hierin afhankelijk van de verzendmaatschappijen. Gemiddeld duurt verzending binnen Nederland 1 tot 2 werkdagen. 

Internationale bestellingen

Voor het versturen van internationale bestellingen maken wij binnen Nederland gebruik van PostNL welke het vervolgens overdraagt een de lokale vervoerder van het desbetreffende land. Benieuwd hoe lang de verzending naar een specifiek land duurt of de eventuele verzendkosten? Neem contact met ons op via telefoon, per e-mail of onze social kanalen en we kijken het graag na.

Alle mogelijke extra douane-/inklaringskosten als gevolg van internationale zendingen zijn niet voor rekening van The Vintage Company. 

Tracking Informatie

Per e-mail worden er updates gestuurd over de levering van je pakket. Geen e-mail ontvangen? Controleer de spambox!