Retourneren

Een bestelling mag binnen de termijn van 14 dagen worden geretourneerd. Dit gaat in vanaf de dag waarop de bestelling is ontvangen. Het retourlabel dient aan het sieraad bevestigd te zijn en in de originele verpakking (sieradendoosje) te worden teruggestuurd. Indien dit in een andere verpakking wordt gedaan behoud The Vintage Company het recht de kosten van het sieradendoosje in mindering te brengen van het totaal te restitueren bedrag.

De retour kan worden aangemeld via het online formulier op de website. Door middel van deze digitale manier van retourverwerking, en hiermee het onnodig papierverbruik te vermijden, kunnen wij als bedrijf met een klein gebaar bijdragen aan een betere wereld.

De bestelling kan worden geretourneerd aan het hieronder aangegeven retouradres. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. The Vintage Company adviseert om de zending verzekerd te versturen, aangezien de verzender verantwoordelijk is voor de zending tot deze daadwerkelijk ontvangen is door The Vintage Company.

Retouren worden na ontvangst door The Vintage Company binnen 5 werkdagen verwerkt. 


Retouradres:
The Vintage Company
Postbus 50
5000 AB Tilburg

Vragen of opmerkingen over retouren?
contact@thevintagecompany.nl

Meld je retour aan!

Zoals beschreven in onze voorwaarden is het retourneren van een ring niet mogelijk na het verstellen. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via contact@thevintagecompany.nl.

The Vintage Company deelt geen persoonlijke gegevens met andere bedrijven.