Over ons

The Vintage Company is een juwelier welke is gestart vanuit een gezamenlijk doel om juwelen met historische waarde op de juiste manier door te geven aan volgende generaties. Hierbij dient de kennis en passie voor deze bijzondere sieraden centraal te staan en willen we dit op een toegankelijke manier delen met de rest van de wereld.

Ons Team

Een team samengesteld uit meerdere professionals met ieder hun eigen vakgebied en specialisme werken iedere dag met veel enthousiasme samen om The Vintage Company tot een succes te maken. Kennis wordt onderling uitgewisseld om zo elkaar uit te dagen om te blijven ontwikkelen en The Vintage Company iedere dag te blijven verbeteren.

Onze Sieraden

De sieraden van The Vintage Company zijn allen uniek en dragen het verhaal van een bijzondere gebeurtenis met zich mee. Een blijk of verzegeling van de liefde. Het vieren van een verjaardag, communie of diploma. Een persoonlijk succes welke het vieren waard is. The Vintage Company wil een bijdrage leveren aan bijzondere momenten te verzegelen, voor altijd..

Vintage in Beeld